Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en proces til opfriskning af meget grimme og slidte trægulve. Vi giver dig de bedste gulvafhøvling priser på kvalitets arbejde, og har kort ventetid.

Fjern tæpperne og få en gulvafhøvling

En gulvafhøvling går et par mm dybere i trægulvets overflade end en gulvafslibning. Gulvafhøvling er beregnet til meget medtagne trægulve, der med tiden har fået mange lag lak og fernis og nu fremstår mørke, skramlede og grimme. Typisk har sådanne gamle gulve fået lagt tæpper på, selv om ejerne i mange tilfælde slet ikke er så glade for tæpper.

Gulvafhøvling af fernis København, Amager og Valby

Gulvafhøvling?

Gulvafhøvling støver en del, men hvis det fx drejer sig om en gulvafhøvling i forbindelse med køb eller salg af huset eller lejligheden, er det jo ikke noget problem. Og ellers er det bare at sørge for at holde dørene lukket ind til de tilstødende rum, hvor møblerne kortvarigt er sat ind.

Kommer der gulvafslibning efter en gulvafhøvling?

Efter den grundige gulvafhøvling er det tid for en gulvafslibning for at gøre gulvet helt glat og få de flotte naturlige åretegninger klart frem. Og herefter får træet som oftest en gang lud, så træet ikke gulner i lyset.

Hvordan skal gulvene behandles efter gulvafhøvlingen?

Og så er det nye trægulv ellers klar til den endelige overfladebehandling, der enten består af en sæbebehandling, en oliebehandling eller en lakering. Hvad lakeringen angår, kan du vælge mellem en blank, mat eller halvblank lak, og du kan også vælge om lakken skal være vandbaseret eller baseret på opløsningsmidler.

Hvad der er det bedste for dig og din familie eller din virksomhed, det vil din gulvmand fra gulvafhøvlings firmaet kunne fortælle dig. Han vil kunne give dig en uforlignelig gulvservice baseret på mange års erfaring med danske trægulve.